Tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning

För frågor om hur behandlingen går till, läs först under fliken Tekniken.

Prislista Tatueringsborttagning per behandling:

2x2cm (4cm2) 995kr
5x5cm (25cm2) 1495kr
10x10cm (100cm2) 1995kr
15x15cm (225cm2) 2495kr
20x20cm (400cm2) 2995kr
25x25cm (625cm2) 3495kr

Att få bort en tatuering helt kan ta ca 6-8 behandlingar och fler behandlingar vad gäller vissa färger, placering, soliditet i färgen etc. Vet du med dig att det kommer ta tid att bli av med din tatuering så kan det vara lönsamt att be om en offert. Vid köp av flera behandlingar lämnar vi rabatter.

FAQ: Hej kära kunder! Vi får väldigt mycket frågor om våran laser samt tatueringsborttagning medmera. Tänkte lägga upp lite tips och fakta här så ni får svar på en del huvudbry.

Våran lasermaskin får ett genomsnittligt bortfall på alla tatueringar med upp till 85% på 3 behandlingar. (Vilket är väldigt högt jämfört med dom flesta q-switched lasermaskiner). Det finns vissa personer som svarar otroligt bra! Och våra bästa kunder har fått bort så mycket som 90-100% på sin första behandling. Men det finns också en liten skara folk som kan falla i gråskala åt det andra hållet. För att man ska få rätt uppskattade förväntningar så bör man räkna med att göra ett flertal behandlingar. Nånstans mellan 6-8 behandlingar för mörka färger och 3-4 för ljusa färger. (Grönt och skyeblue kan ta längre tid). Vill man köra coverup krävs oftast inte lika många behandlingar.

Angående laser och styrka. Våran laser har en såkallad "tophat beam" Med det menas att strålen i varje skott endast penetrerar så långt in i huden som tattoo färgen ligger utan att onödigt skada omkringliggade nerver och blodkärl (epidermis och dermis). Man får därför mindre ont och ett bra resultat trots mildare behandling. Andra lasermaskiner ökar värmebildning och gör ondare för att dom går onödigt djupt och skadar nerver och blodkärl. Våran laser har en exakt styrka på 240watt per beam. Andra lasermaskiner på marknaden har mellan 60-120watt per beam. Det betyder att vi i varje skott har från dubbelt till fyrdubbelt så hög effekt på att splittra färgpigmentet till mindre partiklar, vilket gör det att vi får bort mer färg per behandling.

Dela