Pigmentering/Peeling/Hudföryngring

Pigmentering/Peeling/Hudföryngring

 Spectra Melasma Before ShiehSpectra Melasma After Shieh

Melasma (ålderspigmentering)

Melasma också kallat ålderspigmentering eller solfläckar, är något främst många äldre människor lider av som visar sig som bruna, ljusbruna och mörka pigmentsfläckar i ansiktet. Ålder och pigment samt om man solat mycket i livet är ofta uppkomsten till denna åkomma. Med våra behandlingar reducerar man melasman genom att skjuta sönder pigmentet och låta kroppen läka bort det. Detta görs utan hög kraft så det blir inga större svullnader eller rodnader och smärtan är minimal. För att få bort pigmentet krävs oftast flertal behandlingar.

Pris: 3500kr per behandling (ansikte)


Spectra Acne Before WernerSpectra Acne After Werner

Akne

Behandling av akne (röda prickar) och inflammatorisk akne samt akneärr, är något våran laser ger mycket bra resultat på. Behandlingar kan göras med 5 veckors intervaller och resultatet blir bättre för varje behandling. Behandlingen utförs i en 3-stegs process där man först värmer porerna för att pressa ut inflammationen, sedan körs en medium och en hårdare omgång för att aknen/akneärren ska brytas ner och sen stötas bort av kroppen. (Tar ca 7-14dgr innan man ser resultat efter behandling) Talgproduktionen minskar och risken för återkommande aknebesvär inom en period framöver minskar för varje behandling. Särskilt efter flera behandlingar. Vid reducering av akneärr så är behandlingen permanent. (OBS! Resultat för akneärr beror på antalet behandlingar samt hur stora hål/gropar kunden har i huden. I vissa fall går det inte att få bort ärren helt, ju fler behandlingar desto bättre resultat!).

Pris: 3500kr per behandling (Ansikte) för rygg eller annan del av kroppen begär offert. 


Ytliga blodkärl

Borttagning av kärl som är ytliga behandlingstid upp till 30min. Gäller små blåa och röda kärl som är mellan 1-2mm tjocka och syns tydligt.

På denna tiden hinner vi oftast gå över 2 hela ben!

Pris: 3000kr per behandling


hollywood

Hollywoodbehandling (Hudföryngring)

Kallas också för ”carbon laser peeling” en behandling som erbjuds på finare salonger runt om i världen och har sin bakgrund från hollywood kändisar som började med just denna behandling.
Hollywoodpeeling är den senaste peeling-behandlingen med laserteknik där man använder en aktiv kol-lotion som fotoförstärkare för att uppnå flera terapeutiska-kosmetiska effekter på huden som behandlas. En hudföryngrings metod som funkar för alla!

En laser-peel behandling som uppfanns av skaparna till våran lasermaskin. Man lägger en ansiktsmask med aktivt kol som sen lasras bort i en 2- stegs process. Det gör inte ont och man får ingen rodnad så man kan lätt gå på stan/ krogen /jobbet efter. När kolmasken lasras bort försvinner även micro partiklar av döda hudceller, akne, ytliga rynkor, och stora porer reduceras. Resultatet blir en slätare hy! Behandlingen tar endast ca 20 min.

En medicinskt aktiv kol-lotion appliceras på huden och får torka i ett par min. Sedan används en Q-Switch Nd: YAG laser för att värma upp och orsaka implosioner av kolpartiklarna på huden, som leder till att bryta ner kolet till små partiklar som har följande positiva effekter på den behandlade huden:

 • Porerna rensas från talg
 • Minskar ner stora porer
 • Krymper ner oljeproducerande talgkörtlar, vilket gör huden mindre fet (oljekontroll) och minskar utvecklingen av ny akne
 • Tar bort ytliga döda hudceller
 • Dödar och ta bort aknebakterier, vilket bidrar till att man kan behandla måttlig till svår akne
 • Förhindrar framtida break-outs av akne
 • Minskar och eliminerar hyperpigmentering som melasma, café-au-lait fläckar, fräknar etc.
 • Gör huden ljusare.
 • Stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudtonen
 • Gör huden fastare eller åtdragning och hjälper till att reducera fina och grova linjer och rynkor
 • Ger en hudföryngring
 • Hjälper huden att få ny livfull lyster

Pris: 3495kr (1495kr under kampanj nu! Erbjudande-pris kan inte kombineras med enjoy rabatt!)

Dela